Strada Lacrămioarei, București.

profesionistiincuratenie@yahoo.com 

Curățenie BEC S.R.L

Contact

Noi facem orice efort este necesar pentru a vă oferi cele mai bune rezultate. Acordăm o atenție deosebită detaliilor și ne-am impus standarde foarte ridicate.

 

3

Fiecare dintre angajații noștri a fost atent selecționat, i-a fost studiat cazierul și apoi a fost instruit  să se ocupe de nevoile dvs.

2

Serviciile de curățenie profesionale vă oferă posibilitatea de a economisi timp, simultan cu garanția unui rezultat la standardele industriei hoteliere.

1

De ce să ne alegeți?

Serviciu 5

Servicii Suplimentare.

Acordăm o atenție deosebită fiecărui element. Curățăm obiecte,  curățăm locurile greu accesibile cum ar fi interioarele caloriferelor, pentru a vă oferi un mediu igienizat, sănătos și primitor.

Serviciu 4

Curățenie pentru birouri/firme.

Oferiți angajaților dumneavoastră confortul de a lucra într-un mediu plăcut, curat și dezinfectat. Simultan, beneficiați de o primă impresie pozitivă din partea clienților care vă trec pragul biroului.

Serviciu 3

Curățenie în spații comerciale.

Afișați o imagine ireproșabilă în fața clienților și respectați simultan normele de igienă în vigoare, apelând la servicii de curățenie în spații comerciale cum ar fi: baruri, restaurante, hoteluri, săli de fitness, magazine, cinema.

Serviciu 2

Curățenie după șantier.

Înainte de a vă bucura de un spațiu renovat lăsați grija curățeniei în seama profesioniștilor. Pentru a fi eficientă, acest tip de curățenie se efectuează cu substanțe și echipamente speciale, care garantează un rezultat de calitate și de durată.

Serviciu 1

Curățenie la domiciliu.

Vă oferim o gamă completă de servicii de curățenie pentru case, apartamente sau spații de închiriat în regim hotelier. Alegeți, în funcție de necesități, pachetul de întreținere, cel de curățenie generală sau cel de curățenie în profunzime.

Serviciile noastre

 

Vă garantăm că fiecare angajat care va avea grijă de casa sau spațiul dumneavoastră a fost atent selecționat, nu are antecedente penale și este perfect sănătos clinic și are un comportament ireproșabil.

 

Toate substanțele pe care le utilizăm sunt conforme cu normele europene în vigoare și sunt de cea mai bună calitate, aparținând unor brand-uri renumite. La cerere putem folosi și produse ecologice, prețul modificându-se în acest caz.

 

Suntem dotați cu aparatură de ultimă generație, care operează la standarde profesionale. Avem capacitatea de a curăța eficient covoare, dușumele, gresie, faianță, geamuri și suprafețe melaminate.

Despre compania noastră

Servicii

Contactează-ne

S.C. CURĂȚENIE BEC S.R.L.  este o societate comercială cu capital integral privat și care beneficiază de un portofoliu bogat de clienți mulțumiți de serviciile de curățenie oferite în București și Ilfov la cele mai înalte standarde de calitate.

Profesioniști în curățenie

 0771 304 061

Curățenie Bec

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.

profesionistiincuratenie@yahoo.com 

0771 304 061

 

Ne recomandăm ca

”Profesioniști în curățenie”, oferind servicii de top la un preț accesibil, fără a face rabat de la calitate. Pentru că imaginea contează, vă punem la dispoziție cele mai bune servicii de curățenie pentru casă, apartamente în regim hotelier, spații comerciale sau birouri.