Servicii

CURĂȚENIE LA DOMICILIU

american-home-cleaning-service-santa-clara-ca

Vă oferim o gamă completă de servicii de curățenie pentru case, apartamente sau spații de închiriat în regim hotelier. Alegeți, în funcție de necesități, pachetul de întreținere, cel de curățenie generală sau cel de curățenie în profunzime.

CURĂȚENIE DUPĂ ȘANTIER

after construction cleaning

Înainte de a vă bucura de un spațiu renovat lăsați grija curățeniei în seama profesioniștilor. Pentru a fi eficientă, acest tip de curățenie se efectuează cu substanțe și echipamente speciale, care garantează un rezultat de calitate și de durată.

CURĂȚENIE ÎN SPAȚII COMERCIALE

horeca

Afișați o imagine ireproșabilă în fața clienților și respectați simultan normele de igienă în vigoare, apelând la servicii de curățenie în spații comerciale cum ar fi: baruri, restaurante, hoteluri, săli de fitness, magazine, cinema.

CURĂȚENIE PENTRU BIROURI/ FIRME

SJF_wipeofficedesk_08_485

Oferiți angajaților dumneavoastră confortul de a lucra într-un mediu plăcut, curat și dezinfectat. Simultan, beneficiați de o primă impresie pozitivă din partea clienților care vă trec pragul biroului.

SERVICII SUPLIMENTARE

ironing-iron-press-clothing-53422

Acordăm o atenție deosebită fiecărui element. Curățăm obiecte, călcăm haine, schimbăm lenjeriile de pat sau curățăm locurile greu accesibile cum ar fi interioarele caloriferelor, pentru a vă oferi un mediu igienizat, sănătos și primitor.

 

Alături de pachetele de servicii generale prezentate vă putem oferi soluții complet personalizate, care să răspundă celor mai exigente cerințe și care să fie complet adaptate stilului și nevoilor dumneavoastră.

Nu ezitați să ce contactați direct sau prin intermediul formularului de contact pentru a solicita o consultație personalizată.