Întrebări frecvente

Apelez pentru prima dată la o firmă de curățare. La ce să mă aștept?

Dacă aceasta este prima dvs. ședință de curățenie cu compania noastră, vă recomandăm să începeți cu o curățare profundă și apoi puteți trece la un program de curățare la frecvența care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

De obicei, curățarea profunda va dura în mod normal, de aproximativ de două ori mai mult decât o curățare recurentă.

Trebuie să mă pregătesc într-un mod anume pentru ca operațiunile de curățare să se desfășoare eficient?

Pentru ca echipa de menajere să fie cât mai eficientă vă rugăm să ridicați de pe suprafețe hainele, jucăriile și orice alte articole de uz casnic.

Menajera nu știe unde își au locul obiectele personale și  este recomandabil să nu impună o ordine proprie.

Dacă doriți să oferiți astfel de instrucțiuni vă rugăm să cereți o consultație personalizată cu o menajeră care se va ocupa exclusiv de dumneavoastră. În general, când efectuați o programare, vă rugăm să comunicați orice dorințe specifice casei/biroului, prioritățile dumneavoastră, și cerințele care nu sunt include în oferta standard.

Asigurați-vă că dați suficiente indicații pentru a putea ajunge la dumneavoastră.

Dacă este cazul, spuneți-ne care este cod de intrare, codul de alarmă (dacă este necesar).

 

Acest lucru ține complet de decizia dvs.

Cei mai mulți dintre clienții noștri nu sunt prezenți când efectuăm curățenia.

Împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru  a avea acces la spațiul dvs.:

  • Puteți primi menajera și să fiți prezent;
  • Puteți da firmei noastre o cheie pe care vă vom returna în aceiași zi (preferabil);
  • Puteți lăsa firmei o copie a cheii dvs. pentru a o păstra la dosar (preferabil),
  • Puteți lăsa cheia într-un loc ascuns, stabilit de comun acord cu firma noastră (mai puțin recomandabil).

În cazul în care în spațiul destinat curățării se află un minor sub 14 ani, pentru siguranța acestuia, este necesară prezența unui adult.

Care este politica firmei referitor la animalele de companie?

Suntem iubitori de animale, însă pentru a diminua stresul resimțit de acestea în prezența străinilor, vă recomandăm ca în timpul operațiunilor de curățenie să nu fie prezente în incintă.

Vă rugăm să ne informați în prealabil dacă aveți animale, pentru a găsi o soluție reciproc avantajoasă

Care este politica firmei referitor la consumabile?

Prețurile noastre includ toate echipamentele și consumabilele necesare unei curățări la cele mai înalte standarde. În mod normal nu este necesar să puneți dvs la dispoziție nimic.

Dacă doriți ca menajera să folosească anumite produse speciale, pe care le dețineți, vă rugăm să ne specificați acest aspect și vom fi bucuroși să vă îndeplinim dorința.

Dacă doresc un serviciu care nu este pe listă sau un comision cum procedez?

Întrebați!

Ne mândrim flexibilitatea de care putem da dovadă în a satisface nevoile clienților. Atâta vreme cât suntem capabili de a face față muncii propuse (instrumente/ formare), vom fi bucuroși să vă îndeplinim dorința.

Vă rugăm să ne expuneți cerințele dumneavoastră cu cel puțin 48 de ore înainte de vizită, astfel încât să putem aloca orice interval de timp suplimentar.

Serviciile de curățenie profesionale vă oferă posibilitatea de a economisi timp, simultan cu garanția unui rezultat la standardele industriei hoteliere.

Siguranța și discreția sunt valorile care ne caracterizează și pe care le promovăm în relația cu fiecare client.


Noi facem orice efort este necesar pentru a vă oferi cele mai bune rezultate. Acordăm o atenție deosebită detaliilor și ne-am impus standarde foarte ridicate.

Ne dorim să fiți mulțumiți de serviciile noastre de curățenie, ca atare urmăm îndeaproape instrucțiunile dumneavoastră specifice, alături de lista noastră proprie care este definită de standardele industriei.

Fiecare dintre angajații noștri a fost atent selecționat, i-a fost studiat cazierul și apoi a fost instruit  să se ocupe de nevoile dvs.